onsdag 23 mars 2016

Fruktfat – Förvaring, mognad och skönhet

En plats för mognad och förvaring  Till högtider och fest är frukt på fat ett vackert och gott smycke Omogen frukt behöver ligga framme några dagar för att mogna. Avokado, kivi, mango och päron säljs ofta omogen och behöver ligga flera dagar innan de ska konsumeras Bananer och tomater smakar bäst om de förvaras i rumstemperatur. Tänk på att inte ha mer frukt på fatet än som äts och behövs i matlagningen de närmsta dagarna – Ett fruktfat är funktion, utseende och smak.

Väl moget smakar alltid bäst!

Recept:
Välj de frukt du tycker om att äta och bjuda på, färska eller i matlagningen:
- Frukt eller grönsaker som förvaras bäst i rumstemperatur
- Frukt och grönt som behöver mogna några dagar
- Frukter som är vackra


Ta en frukt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar