torsdag 11 februari 2016

Panerade fiskbullar – Lite lyxigare!

Ibland behöver man omväxling. Varför inte panera fiskbullarna? - Det gör dem lyxigare!

Recept – 2 portioner:

260 g Fiskbullar i buljong
Panering:
½ dl Skorpmjöl
½ dl Vetemjöl
1 tsk Salt
Till stekningen:
Rapsolja och smör


1. Ta fiskbullarna ur buljongen och låt dem rinna av ordentligt. Buljongen kan du använad till sås.
2. Blanda samman paneringen och lägg ut den på en tallrik.
3. Panera fiskbullarna runt om.
4. Stek dem i olja och smör.
5. Servera med kokt potatis och en sås med bra syra, exempelvis tomatsås.
Superbt!
Tips:
Vill du va ändå lyxigare så gör du fiskbullarna själv. Mal 300 g torsk till färs, blanda med lite riven lök och ett ägg, samt smaka av med salt och vitpeppar. Riktig lyx!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar