tisdag 12 april 2016

Stekta fiskpinnar – En klassiker från frysen

Stekta fiskpinnar passar när man vill göra det enkelt för sig i köket. För att rätten ska komma till sin rätt får man dock inte fuska med tillbehören och garnityren. Men det är allt som behövs för att anrättningen ska bli läcker. Man kan naturligtvis göra fiskpinnar själv från grunden, men inte idag!

Recept – per portion:

5 st Fiskpinnar (ca 150 g)

Till stekningen:
Rapsolja eller smör


1. Hetta upp stekpannan till svag medelvärme. Lägg i fettet.
2. Lägg i de otinade fiskpinnarna och stek den i 3-4 minuter tills de är genomstekta och fått lite färg.
3. Servera med kokta grönsaker, potatis eller potatismos, stuvad nässla, majonnäs, remouladsås eller romsås, samt citron och en dillkvist.

Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar