Korv Stroganoff blir godare med syrad grädde och aningen senap – Klassiskt och läckert!
200 g Falukorv, Grillkorv eller Kycklingkorv
1 st Gul lök
1 msk Rapsolja eller Smör
1 msk Tomatpuré
½ tsk Dijonsenap
1½ dl Crème Fraiche
½ krm mald Svartpeppar eller Vitpeppar
1½ dl Crème Fraiche
½ krm mald Svartpeppar eller Vitpeppar
1 krm Salt
1 msk klippt Persilja
1 msk klippt Persilja
1. Dra av eventuellt skinn och strimla korven till ½ centimeter grova stavar. Skala och hacka löken.
2. Bryn lök och korvstavar i fettet.
3. Rör ner tomatpuré, senap och crème fraiche. Smaka av med peppar och salt. Koka 5 minuter.
4. Klipp persilja att strö över anrättningen.
5. Servera korv Stroganoff med pasta, potatis, ris eller sallad.
Priyatnogo appetita!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar