tag:blogger.com,1999:blog-3747547564913615158.post5926369892242107593..comments2023-06-18T17:28:28.142+02:00Comments on Anders mat: Blandad sallad – På två sättUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3747547564913615158.post-17500498828104018092016-02-01T00:14:18.251+01:002016-02-01T00:14:18.251+01:00Får komplettera tidigare svar. När det är dags för...Får komplettera tidigare svar. När det är dags för nypotatisen och dillen växer kraftig så tycker jag att dillsjälkarna kan koka med potatisen, men dillbladen sparar jag till efter kokningen. Jag återkommer om det i juni...Andershttps://www.blogger.com/profile/07905601459905637879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3747547564913615158.post-6281923375705234922016-01-29T12:54:33.631+01:002016-01-29T12:54:33.631+01:00Ja, absolut. Jag skulle dock välja att ringla olja...Ja, absolut. Jag skulle dock välja att ringla olja över först på tallriken vid serveningen, liksom smör ock sås. <br />Jag har provat att koka ned dill, men tycker inte resultatet blivit bra. Örtkryddor låt inte lång kokning så det är inte mycket smak kvar efter ett potatiskok. Därför tar jag i dem sist.Andershttps://www.blogger.com/profile/07905601459905637879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3747547564913615158.post-22481409139077703282016-01-29T07:40:59.101+01:002016-01-29T07:40:59.101+01:00Är det ok att ringla lite olivolja på potatisarna ...Är det ok att ringla lite olivolja på potatisarna innan kryddning? <br />Hur ser du på detta? <br />Andra har dill i vid kokning. Är det något du gör, eller bara efteråt? Silvia Marhttps://www.blogger.com/profile/17036094214822655995noreply@blogger.com